Donderdag 5 april 2018 - zondag 8 april 2018 info@dentravel.nl

Dagindeling

Als het in Nederland nog guur en koud is, kunt u in Spanje al genieten van het milde klimaat. Dit in combinatie met een interessante cursus is dit een ideale locatie! Guardamar del Segura is een stadje dat door de eeuwen heen erin geslaagd is voordeel te putten uit de grillen van de natuur. Het hele kustgebied wordt in het achterland beschermd door een halfronde kring van bergen die als een natuurlijke beschutting dienst doen. De “duinen van Guardamar” is een reusachtig bospark dat 840 ha beslaat en dat is uitgeroepen tot beschermd natuurgebied. Steden zoals Murcia, Alicante en Elche liggen in de omgeving en zijn interessant om te bezoeken.

Donderdag 5 april 2018

In de (na)middag vliegt u naar Alicante. Aansluitend de transfer naar het hotel Meridional (www.hotelmeridional.es). Aan u de keuze of u vanaf A’dam, R’dam, Eindhoven of Weeze vliegt. Er zijn diverse maatschappijen (KLM, Transavia, Easyjet. Vueling, Ryanair) die naar Alicante vliegen. Indien u een auto wenst te huren is er ruime keuze via www.doyouspain.com

Vrijdag 6 april 2018

Van 8.00 tot 12.30 volgt u de cursus. ‘s Middags is de informatie bijeenkomst en de uitgifte van de fietsen (merk Cube). Daarna kunt u een heerlijke fietstocht maken. Er is keuze uit recreatief fietsen (evt op verzoek elektrische fietsen aanwezig) of racefietsen. Als u heerlijk wilt genieten op het strand of wilt golfen, is dat natuurlijk ook mogelijk! Diepzeeduiken bij Torrevieja is ook mogelijk. Aan het eind van de middag zal er een borrel zijn in de Skybar op het dak van het hotel met een fantastisch uitzicht over het strand van Guadamar. Daarna is er een gezamenlijk diner of kunt u de avond vrij besteden.

Zaterdag 7 april 2018

Om 8.00 start de cursus tot 12.30 uur. ‘s Middags kunt u op de fiets de omgeving van Guardamar verder verkennen, of lekker luieren aan het strand. Ook is er de mogelijkheid om te gaan golfen op een van de prachtige golfbanen zoals Las Colinas (www.lascolinasgolf.es). ’s Avonds zal de slotavond met live muziek vindt plaats op Finca La Vuelta (klik hier om de website te bezoeken)

Zondag 8 april 2018

Om 9.00 start de cursus en eindigt om 12.30 uur. In de middag heeft u voldoende vrije tijd om te genieten van deze prachtige omgeving op de fiets, op het strand of op de golfbaan. Ook een bezoek aan de stad Alicante is mogelijk. In de avond vliegt u terug naar Nederland. Deelname geschiedt geheel op eigen risico, helm verplicht bij de fietsverhuur. U dient zelf een reisverzekering af te sluiten.